Feriebilletter 2021

Få en ekstra sjov sommerferie med årets feriebilletter til børn (max 15 år) og voksne. Med en feriebillet i hånden kan du se en premierefilm i Kulturium Biograf, gå på gavejagt i butikkerne, spille minigolf og besøge Arken.

Børnebilletten koster 100 kr. (værdi 400 kr.), og voksenbilletten 70 kr. (værdi 135 kr.). Salget starter 21. juni, og billetterne kan købes til og med 10. august.   

Læs mere på Ishøj Bycenters hjemmeside her.

Køb dine billetter her:
Bog & Idé mandag-fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16
Kulturium Biograf alle dage fra kl. 13.30

Feriebillet til børn (max 15 år)
100 kr. (værdi 400 kr.)
Børnebilletten indeholder: Biografbillet, et spil minigolf, softice, Matilde Milkshake, pommes frites, rejechips, Shoko Bons, dåsesodavand, gaver, kildevand, pinocchiokugler, børneportræt samt gratis entre for en voksen på Arken i følgeskab med et barn.

Billede af Sommerferiebillet til børn

Feriebillet til voksne
70 kr. (værdi 135 kr.)
Voksenbilletten indeholder: Biografbillet, et spil minigolf, en kop kaffe, lille popcorn ved fremvisning af Ishøj by Center app samt kr. 500,- rabat ved oprettelse af NORLYS EL-aftale eller 6 mdr. gratis HBO-abonnement ved oprettelse af en Tv-boks.

Billede af sommerbilletten til voksne

Premierefilm i Kulturium Biograf
Med sommerens feriebilletter kan du se en af ni premierefilm i Kulturium Biograf. Filmene spiller i forskellige perioder og på forskellige tidspunkter. Se alle spilletider på ishojbio.dk

Bemærk venligst at børn under 7 år kun har adgang i biografen sammen med en betalende voksen, og at reservationer ikke er muligt. Først-til-mølle-princippet gælder…

Læs mere om hvilke film du kan vælge mellem her.

Billede af film man kan se med feriebilletten