Om os

I Ishøj har vi en ambitiøs og visionær kulturpolitik, som vi prioriterer højt. Det afspejler sig også i mængden af borgere, der får glæde af at deltage i det meget varierede kulturtilbud, som kommunens kulturinstitutioner arrangerer. 

På denne hjemmeside håber vi netop at afspejle, alt hvad Ishøj kulturelt har at byde på. Kulturelt forstået på den brede facon, som både indbefatter museerne, biblioteket og teatrene, samt naturen, legepladserne og havnen. 

I kalenderen kan du finde offentlige arrangementer, du kan deltage i, og på resten af siderne kan du læse mere om de forskellige kulturaktører, og steder hvor du kan tage hen og opleve vores dejlige Ishøj. 

Vi ser så fantastisk meget engagement og glæde fra både borgere, medarbejdere og frivillige – det er netop dette, der bærer vores stærke kulturtilbud. Vi håber derfor, at du vil benytte dig af nogle af de mange muligheder for oplevelser, som bl.a. kan ses her på hjemmesiden. 

Kontakt

Har du spørgsmål til specifikke arrangementer eller faciliteter, anbefaler vi at kontakte udbyderen. Du kan se en liste over Ishøj Kommunes kulturinstitutioner her. 

Har du andre spørgsmål, kan du kontakte Kultur- og Fritidscenteret. 

 

Kultur- og Fritidscenteret

Ishøj Store Torv 20, 4. Nord

2635 Ishøj 

Tlf.: 43577117

Mail: kultur@ishoj.dk

 

Webmaster: lilla@ishoj.dk