Billede af Gurli Gris

Gurli Gris Show

Tid: Søndag den 25. juli kl. 9 og 11

Sted: Kulturium Musikteater

Pris: 80 kr. 

Bestil billetter til forestillingen kl. 9 her.

Bestil billetter til forestillingen kl. 11 her.

En ny og stor produktion med den verdens kendte Grise familie ”Peppa Pig” ser nu dagens lys i Danmark.
For i samarbejde med Entertainment One, England er det lykkedes Nordic Event Company at få licens og eneret på et af verdens mest kendte børnebrands i hele Skandinavien. Det er intet mindre end en sensation, når de 2 elskede figurer, Gurli og Gustav Gris nu skal rundt i hele landet, for at gøre deres entre på div. scener.
Gurli Gris er et utroligt populært børne tv-program som kan ses på flere Tv-kanaler i Norden, bl.a. på DR TV i Ramasjang, Disney Channel, Cartoon Network, Nickelodeon og Netflix, kan Gurli Gris opleves, og på alle kanaler ligger serien i toppen af hitlisten, når det gælder pre-school børneprogrammer. Når Gurli og Gustav Gris optræder, er det i 100 % børnehøjde, med en flot produktion, med et stort bagtæpper, intro speak og musik som børene kender fra Tv, og ca. en halv time inden showet starter, går nedtællingen i gang.
Der er lagt op til et forrygende børneshow med en børne konferencier, som med sikker hånd styrer publikum sikkert igennem hele eventet, med både sang, musik og sjove konkurrencer, hvor der bl.a. kan vindes originale Gurli og Gustav Gris bamser.
Så mød op til denne enestående begivenhed, og mød Gurli og Gustav Gris, det bliver garanteret en sjov og anderledes dag, som du sent vil glemme.
Varighed ca. 30 minutter.