Det sker hvert år i Ishøj


image

Kulturium Sommerdage i Byhaven

Ishøj Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg arrangerer årligt 3 gratis udendørsarrangementer i Ishøj Byhave. Arrangementerne ligger i juni, juli og august. Der vil være koncerter og teater for børn og voksne.
Arrangementerne hed tidligere 'Byhavekoncerter'.

image

Det Grønne Ishøj

En traditionsrig festival på Bredekærgård for store og små, hvor man kan nyde jazz, countrymusik og danse linedance, men også hygge sig med børnene og prøve de mange lege og aktiviteter, som finder sted på dagen. Byens mange foreninger og ildsjæle stiller op med boder og aktiviteter, og du kan glæde dig til en dag med masser af hygge, musik og lækkerier for både øjne, maver og ører. Arrangementet finder sted i juni måned. 

image

Sankt Hans på Ishøj Tange

Kulturelt Udvalg i Ishøj kommune fejrer hvert år Sankt Hans på Ishøj Tange, hvor der er underholdning,
sang, taler og naturligvis et flot sankthansbål, der (næsten) hver gang brænder helt planmæssigt og sender heksen til Bloksbjerg.

image

Ishøj Harmonika Festival

Oplev en festival med garanti for god stemning, glade mennesker og harmonikamusik på højt niveau, når Ishøj Tange hvert år fra fredag til søndag i uge 23 forvandles til festivalplads for harmonikaspillere i alle aldre.

Læs mere om Ishøj Harmonikafestival her

 

image

Ishøj Vikingemarked

Fritidsvikingerne er ganske almindelige mennesker, der nyder at formidle viden om vikingetiden så autentisk, som muligt. Hvert efterår byder de indenfor i lejren på Ishøj Tange, hvor de har opsat handelsboder, laver børneaktiviteter, fremviser stridslystne krigere og meget andet.

Læs mere om Ishøj Vikingemarked her 

 

 

image

Jazz på Bredekærgård

Søndage med swingende jazz på Bredekærgård er en fast tradition i Ishøj og Tranegilde Landsby.

Gode gamle jazzbands dukker op, når Kultur og Fritidsudvalget i samarbejde med Thorslunde-Ishøj Lokalhistoriske Forening arrangerer sommerens 6 swingende søndage med jazz og hyggeligt samvær i de velkendte omgivelser på gårdspladsen.