Overnatning og ophold

Alle burde unde sig selv nogle hyggelige udflugter og overnatninger i det grønne. Det er godt for humøret, sjælen og sammenholdet. I Ishøj Kommune er der flere muligheder for at opholde sig ude under hyggelige forhold.
 

Overnatning

Man skal ikke langt væk fra Ishøj By for at finde skønne, grønne, rolige områder at opholde sig i, f.eks. spejdergrunden ved Brentevej, hvor man kan overnatte i shelter (shelterbooking skal ske til Ishøj Kommune, tlf. 43577117 eller  mail: kultur@ishoj.dk) eller Solhøj Fælled, hvis man hellere vil ligge i telt. Teltpladsen er simpel, men her er gode muligheder for at slå telt op og endda lave mad over bål.

Hvis man er villig til at betale lidt for overnatning i telt, kan man tage til Ishøj Vandrehjem, hvor der er et dejlig afskærmet teltområde væk fra campingvogne og biler, eller man kan tage på Tangloppen, som ligger på en halvø i Køge Bugt Strandpark kun ca. 500 m fra Ishøj Strand.

Grillpladser

Hvis man ikke har lyst til at overnatte ude, men blot kunne tænke sig en picnic i det fri, byder Strandparken på adskillige grillpladser, f.eks. er der flere grillsteder på det det grønne areal ved strandcaféen bag ARKEN. Husk at medbringe kul.