Legepladser og udendørs fitnessbaner

Ishøj har 13 offentlige legepladser. De fleste ligger i tilslutning til grønne områder og er velegnede til udflugter for hele familien. Legepladserne er alle forskellige fra hinanden og indbyder til inspirerende og fantasifuld leg til både store og små. Der er f.eks. naturlegepladser, vandlegepladser, traditionelle legepladser og legepladser, med plads til boldspil.  Der er desuden opsat udendørs fitness to steder i kommunen. 
Herunder er der beskrivelser af tre af Ishøjs legepladser og en fitnessbane. 

Ishøj Dyrepark
En herlig naturlegeplads for alle, hvor der er mulighed for at klatre, kravle, hænge, løbe og se på de mange dyr, som parken huser. Der står desuden borde i området, så der er mulighed for at medbringe sin egen madpakke og spise den i det fri.

Søhesten – Ishøj Havn
Søhesten ligger ved Ishøj Havn og er en interaktiv vandlegeplads med maritimt tema. Her lægger en stor hval ryg til en interaktiv leg, hvor det gælder om at være hurtigst til at aktivere sensorerne. Det tabende hold risikerer vandsprøjt fra hvalens åndehul, og der er garanti for underholdning.

Tranebakken
På naturlegepladsen ved Tranebakken kan man klatre, følge en jorden-er- giftig-bane eller lege i den lille bagerbutik. Legepladsen ligger smukt med et fint kig ud over ådalen, hvor der er græssende køer og måske en fiskehejre.  

Fitness i Strandparken
Ved siden af Søvangens legeplads ud mod Strandparken ligger der en fitnessbane, der kan bruges til styrke- træning enten mens børnene leger på legepladsen eller som et stop på en gå- eller løbetur i Strandparken.

 Gå til kort over motions- og legepladser i Ishøj