Kulturium Biograf

Kulturium Biograf er en stemningsfuld biograf og deler hus med Kulturium Musikteater. De har fælles indgang fra Ishøj Bycenter.

Biografen viser aktuelle film for både børn og voksne. KULTURIUM BIOGRAF er en premierebiograf, og samtidig har vi et stærkt repertoire af Artfilm.

Biografen har 3 sale:

Bio 1: Biograf med plads til 83 gæster. Traditionel biografopstilling med gode bløde sæder og god benplads. Salen har stort lærred, Dolby Digital Surround Sound 7.1. og 3D.

Bio 2: Art Cinema med plads til 24 gæster. I Bio 2 har vi en hyggelig opstilling med caféborde og caféstole. Et stemningsfyldt lokale med mindre lærred og god lyd.

Bio 3: Biograf med plads til 438 gæster på tribunen. Denne sal bruges til særarrangementer og er udstyret med et stort lærred, Dolby Digital Surround-anlæg 7.1. og 3D.

Ekstra services

Kulturium Biograf samarbejder aktivt med den lokale forening "Hygge Bio", som arrangerer film for mere end 1300 pensionister og efterlønsmodtagere i samarbejde med Danske Seniorer.

Derudover er Kulturium Biograf en del af "Med Skolen i Biografen", og samarbejder generelt aktivt med mange uddannelsesinstitutioner.

Se aktuelt program m.m. på biografens hjemmeside

Kontakt

Kulturium Biograf

Ishøj Østergade 28

2635 Ishøj

Fra Ishøj Bio til Kulturium Biograf

1. januar 2019 skiftede Ishøj Bio navn til Kulturium Biograf. Dette skete som et led i sammenlægningen mellem Ishøj Kultur Café og Ishøj Bibliotek, som organisatorisk har været sammenlagt siden 2015. Kulturium er den fælles paraply, som samler bibliotek, musikteater og biograf under en ny og mere moderne profil